KAKEL/KLINKER

Behöver du sätta in nytt kakel eller klinker? I så fall kan vi hjälpa dig, vi är specialister på kakel och klinker! Vi hjälper dig hela vägen från inköp till färdig-kaklat rum.

Vi kaklar ditt badrum

Att sätta kakel och klinker kan vara klurigt att göra själv, dessutom krävs det särskilda kunskaper för att rusta upp ett badrum och andra våtutrymmen på ett säkert sätt. Eftersom vi är certifierade genom Byggkeramikrådet (BKR) – som har en mängd riktlinjer och branschregler för våtrum – har vi både den behörighet och kunskap som krävs. När du anlitar oss för insättning av kakel och klinker kan du känna dig trygg att arbetet utförs på rätt sätt.

Vi har även ett nära samarbete med lokala företag inom VVS och elinstallationer. Rör-Karlsson AB hjälper oss att utföra VVS-arbeten och Elcentralen i Oskarshamn hjälper oss med elinstallationer. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en helhetslösning, där du som kund endast behöver vara i kontakt med oss, vilket sparar både din tid och energi.

Försäljning av kakel och klinker

I vår butik har vi försäljning av kakel och klinker. Märket är av Svenska Kakel och finns i en mängd olika format och stilar. Eftersom vi också har ett samarbete med Harald Svenssons Måleriaffär, kan vi även sätta in kakel och klinker från märket Dekora hos dig. Dekora har ett brett sortiment av kakel och klinker.

Kontakta oss för mer information eller kom in till butiken så hjälper