MURNING/SPISAR

Vi på Oskarshamn Murning & Kakel AB hjälper dig med det flesta typer av murningsarbeten. Vi har även försäljning av eldstäder i vår butik, detta innebär att vi kan hjälpa dig från köp till färdigmonterad eldstad.

Murning

Vi har stor kunskap och en lång erfarenhet av murning. Vi hjälper dig med både in- och utvändiga murningsarbeten. En stor del av vårt arbete går ut på att mura och renovera skorstenar, utöver detta murar vi bland annat kakelugnar, kaminer och spisar. Behöver du hjälp med andra murningsarbeten? Ta kontakt med oss så kan vi säkert hjälpa dig!

Försäljning och installation av spiskaminer

Eftersom vi är del av Elda-kedjan kan vi erbjuda dig spiskaminer från ledande leverantörer och varumärken. I vår stora butik har vi försäljning av ett 100-tal spiskaminer i en mängd olika modeller. Bland annat finner du varumärken som:

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i ditt val av spis. Vi hjälper dig att hitta det som passar just dig, och ger dig all information som du kan tänkas behöva. Naturligtvis hjälper vi dig även med montering och installation av din nya eldstad.

Varm välkommen!